BİNUZEM FİNAL SINAVLARI İÇİN BELİRLENEN DERSLİKLER VE GÖZETMENLER

ÖNEMLİ AÇIKLAMA:

Sevgili öğrenciler,

Öncelikle Öğrenci Bilgi Sisteminden hangi dersleri kaç AKTS ile aldığınızı MUTLAKA kontrol edip buna göre dersliklere bakmanız gerekmektedir. Derslere göre kullanılacak derslikler değişebilmektedir. Lütfen DİKKATLİ bir şekilde kontrol ediniz. Sınavlar için yalnızca merkezimizce belirlenen derslikler kullanılacaktır.

Başarılar dileriz.

2018-19 Eğitim ve Öğretim Yılı Güz Dönemi
BİNUZEM Derslerine Ait Yarıyıl Sonu (Final) Derslikler ve Gözetmenler

Dersin Adı

Sınav Tarihi

(1. Sınıflar-2 AKTS)

Sınav Saati 10:00

(Ara Sınıflar-4 AKTS)

Sınav Saati 11:00

Atatürk İlk. ve İnk. Tarihi

08.01.2019 Salı

Türk Dili 09.01.2019 Çarşamba

Yabancı Dil 10.01.2019 Perşembe

Derslikler listesi için tıklayınız

Video Dersler ve Yazılı Dökümanlar için TIKLAYINIZ.

ÖNEMLİ DUYURU: Uzaktan eğitim derslerini seçmiş olan öğrencilerimiz BİNUZEM sistemine yukarıdaki linkten Kullanıcı Adı (Öğrenci no) ve Şifreleri (Öğrenci No son beş rakamı) ile giriş yapabilirler. Sisteme girişte sorun yaşayan öğrencilerimiz nkorkut@bingol.edu.tr mail adresine mail göndererek ya da 5067 dahili no ile iletişime geçerek otomasyona kayıtlarını gerçekleştirebilirler.

NOT: TÜM ŞİFRELER TEKRAR GÜNCELLENMİŞTİR. ŞİFRE DEĞİŞİKLİĞİ YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRENCİ NUMARALARININ SON BEŞ RAKAMI İLE GİRİŞ YAPABİLİRLER.