Bingöl Üniversitesi BESYO 3. Tercih İşlemleri Kesin Yerleştirme Sonuçları

3. Tercih İşlemleri Kesin Yerleştirme Sonuç Listesine buradan ulaşabilirsiniz.

NOT: -Kayıt işlemleri 7-8 ve 11 Eylül 2017 tarihlerinde yapılacaktır.

-Kayıtlar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında (Rektörlük Binası 1. Kat) yapılacaktır.

KESİN YERLEŞTİRME YAPACAK ADAYLAR İÇİN ÖNEMLİ DUYURU

3. Tercih işlemlerinden başka tercih işlemi yapılmayacaktır. Şayet boş kalan bölüm kontenjanları çıkması durumunda; 3. tercih işlemi yapıp kesin yerleştirme sonuç listesine giremeyen adaylardan, aday sıralamasına göre tamamlanacaktır. Kesin kayıt yaptıracak adaylara duyurulur…

SINAV ÜST KOMİSYONU

KESİN KAYIT İÇİN İSTENİLEBELGELER

1. Adayın 2017 YGS Sonuç belgesinin aslı ve beş adet onaysız fotokopisi (Sınav günü vermiş ise tekrar getirmesine gerek yoktur).

2. Adayın mezun olduğu okuldan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli geçici mezuniyet belgesi(Sınav günü vermiş ise tekrar getirmesine gerek yoktur).

3. Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Sınav günü vermiş ise tekrar getirmesine gerek yoktur).

4. Askerlik çağına gelmiş ise askerlik ile  ilişiğinin  olmağına  dair  askerlik durum belgesi, (1996 ve öncesi doğumlular için)

5. Sağlık raporuherhangi bir sağlık kurumundan, tek bir doktordan alınmış olması yeterlidir. (Sınav günü vermiş ise tekrar getirmesine gerek yoktur).

6. Spor alan/kol mezunlarının durumlarını gösteren belge (noter ya da mezun olduğu okulmüdürlüğü tarafından onaylı)(Sınav günü vermiş ise tekrar getirmesine gerek yoktur).

7. Milli sporcular için Spor Genel Müdürlüğü (SGM) ya da ilgili Spor Federasyonu tarafındanverilen onay milli sporcu olduğunu gösterir belgenin aslı. (Sınav günü vermiş ise tekrar getirmesine gerek yoktur).

8. 2 adet fotoğraf (4,5 x ebadında son altı ay içinde çekilmiş),

9. İkinci öğretim programlarına yerleşen öğrenciler bulundukları yerdeki en yakın Halkbank Şubelerinden, ATM'lerinden veya internet şubesinden 05-08 Eylül 2017 tarihleri arasında öğrenim ücretlerini yatırmaları gerekmektedir.