Konut Tahsis Başvuruları Ve Puanlama Listesinin Güncellenmesi

Üniversitemiz Konut Dağıtım ve Yönetim Yönergesinin Konut Tahsis Esasları başlıklı 8.maddesinin (a) fıkrasında ”Konut tahsis taleplerine ilişkin puanlama listeleri her yılın Ocak ayında yapılır.” hükmü uyarınca, puanlama listesinin güncellenmesi için özlük durumunda değişiklik olan ve ilk kez başvuracak akademik ve idari personelin 31.12.2020 tarihine kadar Üniversitemiz web sayfasında bulunan Konut Dağıtım ve Yönetim Yönergesinin 9. ve 10. sayfalarında bulunan “Kamu Konutları Tahsis Talep Beyannamesi” formunu, Yönergemizin 8.maddesinin (b) fıkrası uyarınca doldurularak İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Lojman Birimine teslim edilmesi gerekmektedir.

Başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

Lojman Komisyonu