Kütüphanemiz Tarafından Erişime Açılan Yeni Elektronik Hizmetler Hakkında

Kütüphanemiz tarafından erişime açılan yeni elektronik hizmetler aşağıda yer almaktadır;

Statista Veri Tabanı 31 Temmuz 2020 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.
Web of Science, Web of Science dergi listeleri,  dergi değerlendirme süreci ve seçim kriterleri gibi birçok konuda Türkçe hazırlanmış Web of Science eğitim portalı Kütüphane ana sayfasında yer almaktadır.
ProQuest Publicly Available Content Database deneme erişimine açılmıştır.
ProQuest Coronavirus Research Database (Coronavirus Araştırma Veritabanı) 31.08.2020 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.
Taylor&Francis COVID-19: Koronavirüs ile ilgili yayınları açık erişimli hale gelmiştir, ilgili link Kütüphane ana sayfasında yer almaktadır.
Tübitak Ulakbim tarafindan üniversite kütüphanelerine sağlanan ProQuest Dissertations and Theses Global üzerinden, 2019 yılında Türkiye’de en çok erişilen tezler ile ilgili link Kütüphane ana sayfasında yer almaktadır.
Web of Science Group Haziran Ayı Eğitimleri düzenlenecek olup konu başlıkları aşağıda yer almaktadır;
Web of Science Researcher ID & Publons
Web of Science Core Collection: Keşif burada başlıyor!  Sosyal Bilimler
Araştırma Kalitesi ve Performans: InCites & Journal Citation Reports
Web of Science Core Collection: Lisansüstü Öğrencilerine Yönelik
Araştırma Kalitesi ve Performans: InCites & Journal Citation Reports
Research Assessment Webinar by Scientific Knowledge Services Webinarı düzenlenecek olup ilgili link Kütüphane ana sayfasında yer almaktadır.
SAYISAL KiTAP: Türkçe e-kitap ve e-dergi platformu 10 Temmuz 2020 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.
Torrossa Güney Avrupa Akademik veritabanı 10 Temmuz 2020 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Tüm veri tabanlarına ve elektronik kaynaklara Kütüphanemiz web sayfasında yer alan "Veri Tabanı Tarama" modülünde yer alan Abone veri tabanları, Ücretsiz Veri Tabanları, Deneme Erişimli Veri Tabanları ve Ücretsiz e-Kaynakları başlıkları altında erişebilirsiniz.

Ayrıca web seminerleri, webinarlar ve web üzerinden yapılacak konferans duyurularına da Kütüphanemiz web sayfasında yer alan "Duyurular" başlığı altında erişebilirsiniz.

Karşılaşacağınız sorunlar veya sorularınız için bize kutuphane@bingol.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.