DUYURULAR

Yabancı Diller Yüksekokulu İngiliz Dili ve Edebiyatı Hazırlık Sınıfları Sınav Yeri ve Saatleri

Yabancı Diller Yüksekokulu İngiliz Dili ve Edebiyatı Hazırlık sınıfları sınav yeri ve saatleri aşağıda belirtilen şekilde uygulanacaktır.

Sınav tarihi : 11 Eylül Pazartesi

Sınav yeri : Fen Edebiyat Fakültesi B Blok Zemin kat BA1, BA2, BA3, BA4, BA5 (Test ve Yazma)

: Fen Edebiyat Fakültesi B Blok 3. kat Hazırlık A-B ve Dil Laboratuvarı 1-2 (Konuşma

ve Dinleme)

Test : 09:30-11:10

Yazma : 11.30-12:00

Dinleme : 13:00 (Normal Öğretim) - 13:45 (İkinci Öğretim)

Konuşma : 15:00-17:30 (Her öğrenci beş dakikalık konuşma sınavına alınacaktır, her öğrencinin gireceği sınav saati kapılara asılacaktır)

Not: Test ve yazma sınavlarına geç kalanlar ilk 15 dakika sınava alınacaktır. Konuşma ve dinleme sınavına geç kalanlar hiçbir şekilde sınava alınmayacaktır.

İngiliz Servis Dersi Muafiyet Sınavı

Sınav tarihi : 11 Eylül Pazartesi saat: 09:30

Sınav yeri : Fen Edebiyat Fakültesi B Blok Zemin kat BA6

Not: Sınavın ilk 15 dakikasından sonra sınava öğrenci alınmayacaktır. Ayrıca, İngiliz dili ve edebiyatı dışındaki bölümlere kayıt yapanlar sadece test sınavına gireceklerdir.