1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı ve KOSGEB Destekleri Semineri Verildi

Bingöl Üniversitesi ile Bingöl Sanayi Teknoloji Müdürlüğü işbirliğince “1512 Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı ve KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirme Semineri” düzenlendi.

Seminerin açılış programında TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı TEYDEB Girişimcilik Destekleme Grubu Baş Uzmanı Utku Seçkin ile Bingöl KOSGEB İl Müdürü Naci Özdemir destekler hakkında sunumlarını gerçekleştirdi.

Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa Bingöl Vali Yarımcısı Ali İhsan Başak, Bingöl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Solmaz, kurum müdürleri, öğretim elemanlarının yanı sıra,  Üniversitenin herhangi bir lisans programından bir yıl içinde mezun olabilecek durumundaki öğrenciler, , yüksek lisans ve doktora öğrenciler katıldı. Programda girişimcilerin, teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri üzerine sunumlar yapıldı.

Seminerin soru-cevap bölümü ile tamamlanmasında sonra proje fikri olan genç girişimcilere, proje fikirlerini projeye dönüştürebilmeleri için izlemeleri gereken yollar hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılarak program tamamlandı.