Bölgesel Kariyer Fuarına Katıldık

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin öncülüğünde, Batman, Bingöl, Bitlis Eren, Fırat, Mardin Artuklu, Siirt ve Şırnak Üniversitelerinin katılımıyla Dicle Üniversitesinin ev sahipliğinde “Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı”  Dicle Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde büyük bir katılımla düzenlendi.

Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı’nın açılış programına T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Dış İşleri Bakanlığı Gaziantep Temsilcisi Büyükelçi Adnan Keçeci, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut GÜRE, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak,  Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip YARDIM, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Erkan, vali yardımcıları, İl protokolü, Bölge Müdürleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.