Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İsmi Kongre Merkezimize Verildi

Bingöl Üniversitesi Kongre Merkezi’nin ismi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi olarak değiştirildi.

13 Ocak 2018 Cumartesi günü Bingöl’ü teşrif eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizi ziyaret etmesi onuruna kongre merkezimizin ismi “Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi” olarak yenilendi. Bölgenin en büyük kongre merkezlerinden biri olan ve büyük salonu 800, diğer iki salonunun da 400’er kişilik olduğu kongre merkezimiz, toplamda bin 600 kişilik kapasiteye sahip. Gerek Üniversitemiz etkinliklerine, gerek Bingöl’deki diğer kamu kurum ve sivil toplum örgütlerinin etkinliklerine ev sahipliği yapan merkezimiz, bundan sonra Üniversitemiz senatosunca alınan kararla yeni adıyla ilimize hizmet verecek. Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi’mizin yeni ismi şehrimize hayırlı olsun.