Hizmet İçi Eğitim Veren Personelimize Teşekkür Belgesi Verildi

Bingöl Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Birimi tarafından Yardımcı Hizmetli Ve Temizlik Personeli Çalışanları Temel Eğitim Programı düzenlendi. Eğitim programı öncesi Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak’ın da katıldığı plaket töreninde 2018-2019 yılı hizmet içi eğitim programında eğitmen olarak görev alan personele teşekkür belgeleri verildi.

Programa, Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Çiftci ile Prof. Dr. Abdullah Taşkesen, Genel Sekreter Prof. Dr. İ. Yasin Erdoğan ve üniversitemiz personeli katıldı.

Prof. Dr. Fuat Sezgi Konferans Salonunda düzenlenen eğitim programı ve plaket takdim töreninde bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, Bingöl Üniversitesi’nin büyük bir aile olduğunun altını çizerek, Bingöl Üniversitesi bünyesinde çalışan her bir personelin kendileri için değerli olduğunu söyledi.

Hizmet içi eğitimin önemine vurgu yapan Prof. Dr. Çapak, “Kendisini yenilemeyen insanlar gerilemeye mahkûmdur. Biz Bingöl Üniversitesi ailesiyiz. Elimizden geldiği kadar hep beraber üniversitemizi ileriye taşımaya çalışıyoruz. Hizmet içi eğitimlerle kendimizi geliştirip eksikliklerimizi de gidermeye çalışacağız. Kurumsallaşmak için bu önemli. Her biriniz üniversitemizi ileri taşımak için var gücünüzle çalışıyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum bunu için.  Bizler Bingöl Üniversitesi ailesinin her bireyi olarak üstümüze düşen vazifeyi yerine getirirken daha iyi nasıl verimli olabileceğimizi ve çalıştığımız kurumu daha ileriye nasıl taşıyabileceğimizi düşünmemiz gerekiyor” dedi.

Prof. Dr. Çapak’ın konuşmasının ardından 2018-2019 yılı hizmet içi eğitim programında eğitmen olarak görev alan personele teşekkür belgeleri takdim edildi.

Programın sonunda Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mahmut Yıldırım tarafından Yardımcı Hizmetli ve Temizlik Personeli Çalışanları Temel Eğitimi verildi.