"Mevlânâ Hâlid-i Bağdâdî ve Hâlidîliğin Bingöl ve Çevresi Üzerindeki Etkisi” Sempozyumunun Bildiri Kitabı Yayımlandı

Üniversitemizin kuruluşunun 10. yılı etkinlikleri kapsamında 4-5 Mayıs 2017 tarihlerinde İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “Mevlânâ Hâlid-i Bağdâdî ve Hâlidîliğin Bingöl ve Çevresi Üzerindeki Etkisi” ulusal sempozyumun bildiri kitabı yayımlandı.

Bingöl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Başaran’ın editörlüğünü yaptığı sempozyum kitabında; protokolün açılış konuşmaları ve kanaat önderlerinin sunumlarından sonra 31 bildiri ve değerlendirme yer alıyor. Kitap, sempozyumda sunulan oturumların sırasına göre hazırlanmış olup 588 sayfadan oluşuyor.

Pof. Dr. Başaran, kitabın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Mevlânâ Hâlid-i Bağdâdî ve Hâlid'iliğin Bingöl ve Çevresi Üzerindeki Etkisi Sempozyum Kitabı (PDF) için lütfen tıklayınız.