Prof. Dr. Çapak, Malatya’da Rektörler Çalıştayı'na Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Çapak, üniversitelerin ortak sorunlarını belirlemeye yönelik İnönü Üniversitesi’nin ev sahipliğinde ve YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Muammer Yaylalı koordinatörlüğünde düzenlenen ‘Rektörler Çalıştayı’ programına katıldı.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Koordinesinde Malatya İnönü Üniversitesinin ev sahipliğindeki, Doğu Karadeniz, Doğu Ve Güneydoğu Anadolu Coğrafi Alanlarını Kapsayan Düzey 2 Bölge Üniversitelerinin Araştırma-Geliştirme, Eğitim-Öğretim, Bilinirlik ve Liderlik-Motivasyon gibi sorunlarının görüşüldüğü Çalıştay’a , Yök Yürütme Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Necip Çamuşcu, Prof. Dr. Naci Gündoğan ve Yükseköğretim Proje Geliştirme ve Destekleme Daire Başkanı Ayşegül Kutay Gündoğan’ın yanı sıra Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki üniversitelerin rektörleri katıldı. Rektör Prof. Dr. Çapak, 38 rektörün katılımı ve Prof. Dr. Muammer Yaylalı’nın koordinatörlüğünde yürütülen çalıştayın amacının bölge üniversitelerinin ortak sorunlarını belirlemek ve bunlara yönelik çözüm önerileri geliştirmek olduğunu söyledi.