Psikoloji Öğrencilerine "Madde Bağımlılığı" Semineri Verildi

Bingöl Üniversitesi Psikoloji Kulübü ve Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda Psikoloji Bölümü öğrencilerine yönelik "Madde Bağımlılığı" konulu seminer düzenlendi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden Narko Rehber Eyüp Esergün’ün konuşmacı olarak katıldığı seminerde; madde bağımlısı bireylerin davranış özellikleri, uyuşturucu madde satıcılarının özellikleri ve bu konudaki yasal işleyiş hakkında öğrencilere bilgi verildi.

12-13 Mart 2018 tarihinde iki oturum şeklinde gerçekleşen seminere Psikoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Cihat Yaşaroğlu, Arş. Gör. Musa Bozkurt, Arş. Gör Ömer Köse, Arş Gör. Abdussebur Kapu ve Arş. Gör. Mehmet Kaya katıldı.