Rektörümüz, Akademisyenlerle Tanışma Toplantısında Buluştu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, üniversitemiz ailesine katılan akademisyenlerle kahvaltıda bir araya geldi.

Üniversitemize yeni atanan akademisyenlerle sosyal tesislerinde gerçekleştirilen tanışma toplantısına Üniversitemiz Rektör’ü Prof. Dr. İbrahim Çapak ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Çiftçi ve Prof. Dr. Hakan Olgun katıldı.

“Üniversiteyi kendi evimiz gibi görmeliyiz.”

Toplantıda bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Çapak, “üniversiteyi kendi evimiz gibi görmeliyiz, herkes görevini yaparsa ve sorumluluğunu yerine getirirse sorun kalmaz. Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız” şeklinde konuştu. Her kademedeki akademisyenlerden nitelikli çalışmalar beklediklerini belirten Çapak, “üniversitemiz beş pilot üniversiteden birisidir ve bu anlamda sorumluluğumuz çok büyük. Her birimiz bir yerden tutarsak başarıya ulaşırız” dedi.

Toplantı, akademisyenlerin dilek ve önerileriyle sona erdi.