Teknik Bilimlerde “Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar Semineri’

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda her dönem periyodik olarak gerçekleştirilen akademik ve sosyal etkinliklerin ilki Dr. Muammer Kırıcı tarafından gerçekleştirildi. Dr. Kırıcı ‘Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar’ konusundaki seminerinde güncel verilerle katılımcıları bilgilendirdi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Doç. Dr. Ömer Kılıç, gerçekleştirilen faydalı, bilgilendirici ve verimli seminer için Dr. Kırıcı ve katılımcılara teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin tüm personel ve öğrencilerin de destekleriyle olacağını ifade etti. Doç. Dr. Kılıç, bunun da bütün personel ve öğrencilerin aktif görev almalarıyla devam edeceğini belirterek, personel ve öğrencilerin aktif görev almaları istedi.