Üniversitemiz Tarafından Koronavirüs Salgınına Tedbir Amaçlı Dezenfekte Çalışmaları Yapıldı

Üniversitemiz Koronavirüs Salgınına  (COVID-19) tedbir amaçlı kampüs içerisinde dezenfekte çalışması başlattı.

Kampüs yerleşkesi içerisinde sık kullanılan alanlarda Rektörlüğümüz tarafından Koronavirüs Salgını COVID-19’a tedbir amaçlı ilaçlama çalışmaları başlatıldı.

Koronavirüs salgını şüphesi veya tanısı olmamasına rağmen tedbirlerin alındığı Üniversitemizde özel kıyafetli ekipler tarafından Rektörlük binası, fakülteler, yüksekokullar, enstitüler ve kütüphane olmak üzere personel ve öğrencilerin kullanım alanlarında dezenfekte çalışmaları yapılmaktadır.

Üniversitemizde ortak kullanım alanlarında temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri periyodik olarak devam edecektir.