Üniversitemizde İlk Defa Uzaktan Eğitim Semineri Verildi

Bingöl Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından akademik personele yönelik Dissertation & Thesis” semineri verildi. Seminer, Bingöl Üniversitesinde verilen ilk uzaktan eğitim semineri oldu.

Bingöl Üniversitesinde ilk defa uzaktan eğitim semineri verildi. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından akademik personele yönelik organize edilen “Dissertation & Thesis” konulu seminer, Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlendi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Olgun’un da katıldığı seminere çok sayıda akademisyen de katıldı.

Seminerde uzaktan sunumu Proquest Firması Temsilcisi Uzman Esen Dağdelen yaptı.Soru-cevap şeklinde süren seminerde Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığının abonesi olduğu veri tabanlarının duyurusu ve bu veri tabanlarının kullanımını arttırmaya yönelik sunumlar yapıldı.