Üniversitemizin YÖK Tarafından Planlanan “Dış Değerlendirme Süreci” Başladı

Dış Değerlendirme ekibinde; İTÜ Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tüzin Baycan, Giresun Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı, Prof. Dr. Uğur Kölemen, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nden Prof. Dr. Mehmet Rıfat Vural ve Doç. Dr. Oytun Okan Şenel ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanı Cuma Ay bulunmaktadır.

Bingöl Havalimanından üniversitemiz rektör yardımcısı Prof. Dr. Hakan Olgun ve Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Abdullah Taşkesen tarafından karşılanan Dış Değerlendirme ekibi, ilk olarak üniversitemiz Ilıcalar Uygulama Oteli ve Termal Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.

Üniversitemiz Sosyal Tesisleri'nde rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Çapak'ın ve birim yetkililerinin katılımlarıyla Dış Değerlendirme ekibiyle bir toplantı yapıldı.

Dış Değerlendirme Süreci, üniversitemizin diğer birimlerinin de inceleme sürecine katılımlarıyla beraber 15 Kasım 2017 tarihine kadar devam edecektir.