Doçent ve Profesör Unvanı Alan Akademisyenlerimize Tebrik Belgesi Verildi

Üniversitemizde görev yapan ve yeni unvan alan 21 akademisyenimize ‘Tebrik Belgesi’ takdim edildi.

Üniversitemiz Senato odasında düzenlenen ‘Tebrik Belgesi’ takdim programına Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Çapak, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hasan Çiftci, Prof. Dr. İbrahim Yasin Erdoğan, Genel Sekreterimiz Öğr. Gör. Mesud Öğmen ve üniversitemiz birim amirleri katıldı.

Üniversitemiz Senato odasında gerçekleştirilen programa Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Çapak; “Doçent ve Profesör unvanlarını alan akademisyen arkadaşlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Üniversitemiz akademik kadro olarak 2007 sonrası açılan üniversiteler arasında oldukça iyi durumda. Bugün itibariyle 678 öğretim elemanı bulunmakta. Genç bir üniversite olmamıza rağmen, çoğu üniversiteden başarı olarak çok iyi durumdayız. Her geçen gün akademik kadromuzu güçlendirmek ve üniversitemizi uluslararası alanda tanıtımını yapmak için uğraşıyoruz. Bunları siz akademisyen arkadaşlarımızın çabalarıyla başaracağız. Üniversitemizin geldiği aşamada sadece fiziki olarak değil, öğretim odaklı da oldukça hızlı bir büyüme kaydediyor. Bölge üniversiteler arasında söz sahibi olan bir üniversite olduk. Bu durum şehrimizi, bölgemizi ve ülkemiz adına bizleri de oldukça memnun ediyor” dedi.

Program üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak tarafından yeni unvan alan akademisyenlere ‘Tebrik Belgesi’ takdimi ile sona erdi.