KİMLİK BİLGİLERİ VE İLETİŞİM

Kurum Bilgileri:

Birimi FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ Bölüm Kimya

İletişim Bilgileri:

E-Posta Adresi sbayindir@bingol.edu.tr Dahili 2522 (FEF) - 5367 (FBE) - 3210 (BÜSİM-TTO) Oda No D3-25 (FEF), I-05 (FBE), 2-01 (Rektörlük)

GENEL BİLGİLER

1984 yılında Erzurum’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum’da tamamladı. 2002 yılında başladığı Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliğinden 2007 yılında bölüm birincisi olarak mezun oldu. Aynı yıl Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Organik Kimya Anabilim Dalında doktora programına yerleşti. İngilizce hazırlığı başarı ile tamamladıktan sonra 2008 yılında doktora çalışmalarına başladı. 2009 yılında Bingöl Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesinde araştırma görevlisi olarak göreve başladı. 2013 yılında Amerika Birleşik Devletleri, The Ohio State Üniversitesi Kimya ve Biyokimya Bölümünde "Organik Nano yapıların inşası" üzerine misafir araştırmacı olarak çalıştı. Haziran 2015 tarihinde doktora çalışmalarını başarı ile tamamlayarak Dr. ünvanı aldı. Evli ve iki çocuk babasıdır.