11-15 ARALIK ETKİNLİK TAKVİMİ

11-15 Aralık Etkinlik Takvimi

• Üniversitemiz Rektör Yrd. İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hakan Olgun'un konuşmacı olarak katılacağı "Her Müslümanın Ortak Davası Kudüs" programına tüm halkımız davetlidir. Yer: Program Kongre Merkezine Alınmıştır!!!

• İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından 13 Aralık 2017 tarih ve saat 10:00'da Enstitüler Binası Konferans Salonunda "İnsan Hakları ve Demokrasi" Konferansı vardır.
  • Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Binası Konferans salonunda 13 Aralık 2017 Çarşamba günü saat 14:00'da BİLTEKDER ve Bilgisayar Teknolojileri bölümünün ortaklaşa düzenlediği "Sosyal Medya,Gençlik ve Bilgi Güvenliği" paneline tüm akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz davetlidir.

• Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından 13 Aralık 2017 tarih ve saat 14:00'de Enstitüler Binası Konferans Salonunda "Türk Modernleşmesi" Konulu panel

• Bingöl Valiliği (İl Müftülüğü) ve Bingöl Üniversitesinin ortaklaşa düzenlediği “İslam’da Kuran ve Sünnet Bütünlüğü” konulu panele tüm halkımız davetlidir.

• Doğal Afetler ve Türkiye Konferansı

• Genç Değerler Kulübü tarafından 15 Aralık 2017 tarih ve saat 15:00'de Enstitüler Binası Konferans Salonunda "Çağımızın Vebası Madde Bağımlılığı" konulu konferans
Slideshow (Sonbahar 2017)