Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen Bilim Kafe Etkinlikleri kapsamında, “ÜNİDENT – Üniversiteden Topluma Bilimle Gülümse” adlı proje çerçevesinde Bingöl halkıyla bir araya geldi.
19 Aralık Cuma günü saat 13.30’da Kalium Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmada konuşan Prof. Dr. Çelik, Bingöl Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi binasının tamamlandığını ve fakültede eğitim-öğretim faaliyetlerinin aktif bir şekilde sürdürüldüğünü belirtti. Çelik, Diş Hastanesinin de en kısa sürede hizmete açılacağını müjdeledi.
Hastanenin açılışı için gerekli tüm altyapı çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Rektör Çelik, burada sunulacak sağlık hizmetleriyle Bingöl halkının önemli bir ihtiyacının karşılanacağını vurguladı. Diş sağlığı alanında verilecek nitelikli hizmetlerin, hem üniversite-şehir iş birliğini güçlendireceğini hem de bölge halkının yaşam kalitesine katkı sağlayacağını dile getirdi.
Etkinlik, vatandaşların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.
(1).jpeg)
(1).jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)