Üniversite Güvenlik Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

Bingöl Üniversitesi 2017-2018 Öğretim yılı 2. Dönem Güvenlik Tedbirleri Toplantısı Bingöl Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Çapak’ın katıldığı toplantıda öğrenci sorunları ve çözümleri masaya yatırıldı.

Toplantıya Bingöl Valisi Ali Mantı, Belediye Başkan V. Halim Sügü, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Vali Yardımcısı Cevat Gün, Bingöl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Metin Akay, İl Jandarma Komutanı Albay Mevlüt Dirim ve KYK İl Müdürü Ahmet Hasanoğlu ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda; Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğüne bağlı kız ve erkek öğrenci yurtlarının kapasite, doluluk oranları ve mevcut çalışmaları, üniversitede muhtemel asayiş olayları ve güvenlik güçlerinin müdahalesi, yeni yapılan yurtların ulaşım ve güvenlik sorunları ele alınarak, çözümleri hakkında değerlendirmeler yapıldı.